top of page

PLATA I PLOMO

WIE IS PLATA I PLOMO?

Plata kan je herkennen aan haar aanstekelijke energie. Ook is zij van de twee de gene die altijd meezingt. Dat heeft ze te danken aan haar Latin (Venezuela) en Caribische (Bonaire) roots. Plata werd verliefd op muziek terwijl ze luisterde naar Fania All Stars en Oscar D'Léon. Ontdekte reggaeton en dembow als tiener op haar schoolfeestjes en houdt er nu van om vieze sounds te mixen met de oldschool Latin muziek waar ze mee opgroeide. 

Ze begon haar DJ-carrière bij een lokale club in haar stad Rotterdam en in minder dan 6 maanden stond ze op Lowlands festival 2019. 

 

Plomo, de andere stuiterbal met de blonde krullen, kocht zijn eerste vinyl draaitafels toen hij 12 jaar oud was en raakte verslaafd vanaf de eerste keer dat hij zijn eerste nummer mixte. 

Begonnen als Latin house DJ en de afgelopen 10 jaar de wereld rondgereisd om het publiek uit zijn dak te laten gaan. Maar het was pas toen zijn moeder naar Rio de Janeiro verhuisde, dat hij de Latijnse cultuur en muziek ontdekte. Door zijn zwak voor deze sound was het meteen een match tussen hem en Plata. Ze besloten om een ​​keer voor de lol samen achter een draaitafel te staan and the rest is history. 

Wat je kan verwachten van hun set is een oprechte connectie met het publiek door middel van de universele taal van muziek. Be ready om meegenomen te worden naar tropische plekken waar je altijd een glimlach op je gezicht zult hebben. Dit met de perfecte combinatie tussen Latin muziek en ondeugende beats die het beste in je naar boven brengen.

 

Een combinatie van Reggaeton, Salsa, Merengue, Bachata, Dancehall en Dembow die niet anders te omschrijven valt als PERREO PARA EL ALMA. PERREO VOOR DE ZIEL.

Plata i Plomo boeken? Twijfel niet en neem contact met ons op!

SFEERIMPRESSIE

PERSONAL VIDEO

SFEERIMPRESSIE

PERSONAL VIDEO

SFEERIMPRESSIE

PERSONAL VIDEO

bottom of page